OM TE TROUWEN IN LEEUWARDEN MAAK JE EEN AFSPRAAK BIJ SEMS

‘s Middags je gasten ontvangen in een sfeervolle ambiance met een heerlijke kop koffie, op dezelfde locatie het ja-woord geven aan je geliefde, daarna met iedereen een toast uitbrengen op de toekomst en samen met je echtgenoot of echtgenote de bruidstaart aansnijden… Het kan allemaal bij sems! Sterker nog: je kunt bij ons ook een smaakvolle receptie houden, heerlijk dineren en een bruisend feest geven. De hele dag is in te vullen zoals u dat wilt!

sems is geen officiële trouwlocatie, maar het sturen van een standaardbrief naar de gemeente Leeuwarden is voldoende om toestemming te krijgen voor een huwelijksvoltrekking bij ons. De kosten die hieraan zijn verbonden bedragen vanaf januari 2015 slechts € 50,-

Sems bestaat alweer 10 jaar!
We serveren op 22 en 23 februari a.s. een 10-gangenmenu met echte 'Sems signature dishes'. Kleine porties van 10 topgerechten, die in de afgelopen jaren op onze kaart hebben gestaan. En natuurlijk hebben we er mooie selectie wijnen bij uitgezocht voor je. 🍷 

Zondag 24 februari vieren we ons jubileum met een exclusieve editie van 'Sems meets...'. Tijdens 'Sems meets De Rozario' komt gerenommeerd chef Jermain de Rozario, met hulp van het Sems-team, zijn culinaire kunsten vertonen in onze keuken met een indrukwekkend vijfgangenmenu.

Reserveren
Reserveren doet u hier of via onze reserveer knop in de menubalk; vermeld wel dat u voor dit evenement boekt. Meer weten? Bekijk dan ons Facebook evenement.