ONS TEAM

HET PERSONEEL
In totaal zorgen twintig personen bij sems ervoor dat u zich als gast écht onze gast voelt. Van begin tot eind. Dus het begint al bij de reservering… We letten op de details, laten alles zo goed mogelijk in elkaar overlopen en stellen verrassende wijn-spijscombinaties samen. Het gaat om de totale beleving. Als u onze zaak verlaat, willen we dat u denkt: Wat was dít een mooie avond!

DE KEUKENBRIGADE
In de open keuken werken zes koks. Er lopen ook altijd een paar stagiaires rond, omdat we samenwerken met de horecavakscholen in Nederland en studenten opleiden tot kok. Het zijn allemaal jonge, ambitieuze mensen. Ze inspireren elkaar, maar laten zich ook graag door chefkoks als Erik van Loo van Parkheuvel op nieuwe ideeën brengen. Een keer per jaar nodigen we een gastchef uit om samen met onze koks een vijfgangen diner voor de gasten te verzorgen. We noemen deze traditie ‘sems meets’.
Daarnaast is meesterkok Albert Kooy van Stenden Hogeschool onze sparring partner. Hij houdt ons ook scherp. Ten slotte is er regelmatig een werkveldoriëntatie om op de hoogte te zijn van de laatste trends in het vak. Kortom: we doen er alles aan om in de top van Friesland mee te blijven draaien.