Evenementen die je ziel raken…van 5 tot 500 personen

SEMS, partner van Concept4Events

Creatieve borrelhapjes, biologische hamburgers, gezonde buffetten, vers geperste sappen en bruisende cocktails…. in samenwerking met Concept4Events creëren we zelfs een complete foodvillage op maat.

Wilt u meer informatie over de diensten binnen Concept4Events, neem dan gerust contact met ze op.

sems bij festivals

Op het Gouverneursplein vinden regelmatig speciale happenings plaats. sems draagt daar graag, samen met de andere horecazaken op het plein, zijn steentje aan bij. Elk jaar terugkerende festivals zijn het Fries StraatFestival (laatste volle weekend van mei) met prachtig straattheater en Leeuwarden City Jazz (eind augustus) met onder andere jonge jazztalenten.

sems op locatie

Sinds 2014 brengt sems het sems-gevoel ook naar buiten! Bijvoorbeeld met een pop-up restaurant en speciale bier- en wijnbar in Welcome to The Village. Welcome to The Village is een drie dagen lang durend festival dat plaatsvindt in een natuurgebied net buiten Leeuwarden (elk jaar in juli). Jeroen Meppelink: “We zien een duidelijke trend dat festivalgangers steeds bewuster en gezonder willen eten. Daar spelen we graag op in!” Particulieren en bedrijven kunnen sems ook inhuren voor culinaire events op locatie. Een bruiloft of personeelsfeest kan bij ons gevierd worden, maar we komen met alle plezier ook naar u toe.